Roller i klanen

Member

Inga krav utöver att följa reglerna.

Elder

För att bli elder krävs att man donerar >1500 per säsong. Elder kan dras tillbaka om man inte fortsätter vara aktiv och donerar. Spelet ger elders befogenheter som inte får använda i AV-klanerna (rejecta/accepta nya spelare och kicka members). BEFOGENHETER: Elders får rejecta uppenbart icke-svenskspråkiga sökande och accepta tillbaka medlemmar som varit och hämtat trupp tex. Elders får också kicka members där det är helt uppenbart att spelaren ska kickas (hot, försäljning av stulna konton tex).

Co-leader

Co-leader är ett förtroendeuppdrag som tillsätts under förutsättningen att det finns ett behov och en lämplig kandidat. Det innebär att man hjälper till med att administrera och utveckla klanen. För att bli aktuell som co behöver man ha visat sig trevlig och hjälpsam i chatten, vara bra på att donera och kunna attackera i krig. UPPDRAG: Rejecta/acceptera nya spelare och kolla att de har läst reglerna. Starta krig. Övervaka kriget (ha koll på att folk attackerar rätt nummer vid rätt tid och med rätt trupp). Skicka mail om varningar och krigskartan.

Leader

Leadern har egentligen samma uppdrag och befogenheter som co-leaders, men har det övergripande ansvaret. Leader-rollen kan med fördel roteras mellan erfarna co’s.

WAR SEARCH: Om möjligt tas alla gröna spelare med. Vid behov tas de röda med lägst level med eller någon grön får avstå (ad lib, men tex nyast i klanen, viktig uppdatering, missad attack förra kriget, etc. Man kan även fråga i chatten om någon frivilligt avstår eller acceptera någon med låg lvl som söker men inte på svenska tex.)

VARNINGSMAIL: med varningar från kriget (samt motivering), påminnelse om någon behöver skaffa drakar tex, samt vad som ska finnas på krigskartan. Om ny WS är startad kan man notera vem som togs med men var röd.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s